Bruidslingerie, de belangrijke basis voor de trouwjurk

Hoe mooi de trouwjurk ook is die je gaat dragen, als de bruidslingerie niet goed zit, dan zal de jurk ook niet mooi uitkomen. De bruidslingerie is namelijk de belangrijke basis voor de trouwjurk. Hoe kan je goede bruidslingerie uitzoeken die past bij het soort jurk dat je wil dragen? Tip: zoek eerst de jurk uit, en daarna de lingerie. Bij onze Trouwjurken Outlet kun je trouwens ook terecht voor je bruidslingerie! 

Bruidslingerie voor strapless trouwjurk

Strapless betekent dat je geen bandjes over je schouders hebt. Blote schouders, dus. Heel sexy! Maar hoe houd jij dan je buste op de juiste plek? Voldoende steun is wel zo prettig, met of zonder bandjes. Waar je voor kunt kiezen is een bustier of korset. Deze geven veel steun en kunnen ook goed het gewicht van de jurk dragen. Plus, je hoeft niet te hijsen. Wel zo fijn. 

Ondermode bij jurk met blote rug

Ga je voor een jurk met een blote rug? Dan wil je geen bh zien, natuurlijk. Je kunt kiezen voor een plak-bh als je dit aandurft. Begin wel op tijd met zoeken zodat je er eentje vindt die écht goed plakt. Een andere optie is een laag korset. Deze zijn erg stevig en zullen je echt niet in de steek laten. 

Trouwjurk met diep decolleté 

Een trouwjurk met diep decolleté is hartstikke sexy, maar niet als je jouw bh ziet. Kies voor een bh die ook laag uitgesneden is of een transparant tussenstuk heeft. Dit worden ook wel ‘plunge’ bh’s genoemd. Deze hebben ook nog eens een mooi push-up effect! Is het decolleté echt heel diep? Kies dan ook voor een plak bh of nipple covers. 

Superstrakke trouwjurk

Kies je voor een super strakke trouwjurk? Dan wil je geen naden en lijnen zien van je ondergoed. Kies voor seamless of shapewear. De jurk (en jouw lijf) komt dan prachtig uit. 

Bruidslingerie voor de trouwjurk kopen

Nog op zoek naar bruidslingerie voor onder je jurk? In onze winkel vind je bruidsmode in Maastricht. Je kunt hier terecht voor goedkope trouwjurken en alle bijpassende accessoires, dus ook ondermode. 

Deel op social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerde blogartikelen

Chat openen