Welke trouwschoenen draag je onder je trouwjurk?

Het uitkiezen van de perfecte trouwjurk is al vaak al een hele klus. Laat staan trouwschoenen. Dit komt onder meer doordat het geen alledaagse aankoop is. Als goed is, doe je dit zelfs maar één keer in je leven. Daarnaast is het aanbod erg divers, waardoor je meerdere trouwjurken uit zou moeten proberen. Pas nadat je dat hebt gedaan, kun je de knoop voor jezelf doorhakken.

Ben je op dit moment nog op zoek naar een goedkope trouwjurk? Kom gerust bij onze winkel langs. Je hebt bij ons de keuze uit een divers aanbod van de mooiste trouwjurken. Je krijgt bij ons bovendien alle ruimte om alle gewenste trouwjurken te passen. Hiermee ben je in staat om de perfecte jurk uit te kiezen.

Bovendien voorzien wij je graag van advies. Wij voorzien je niet alleen van advies over je trouwjurk, maar ook over de bijbehorende accessoires. Zo kunnen wij je tips geven over een fraai kapsel, over fraaie oorbellen én over de juiste bruidsschoenen.

Trouwschoenen zijn bij elke vrouw een lastig punt. Want, welke schoenen draag je nou onder je trouwjurk? Je wilt uiteraard dat de schoenen perfect bij je jurk passen, maar je wilt op je bruiloft ook nog van enig comfort verzekerd zijn. Is het daarom af te raden om op hoge hakken te lopen? Het is iets waar alléén jij een antwoord op kunt vinden.

Hakken of niet?

Het is zaak om te bepalen of je wel of geen hakken wilt. Als je wel hakken wilt, heb je de keuze uit verschillende hoogtes. Uiteraard heb je ook de keuze uit verschillende soorten hakken, variërend van een dikke hak tot aan een stijlvolle dunne hak.

Heb je liever geen hakken? Dan zijn er voldoende andere mogelijkheden. Zo zijn er meer en meer vrouwen die voor sneakers onder hun trouwjurk kiezen. Ja, je leest dit goed: veel vrouwen dragen sneakers onder hun jurk. Met de sneakers krijgt de jurk een casual uitstraling, mogelijk is dát precies wat je wilt.

Tip: stem dit af op de trouwjurk die je uitgekozen hebt. Onder een lange trouwjurk staan sneakers bijvoorbeeld niet al te fraai. Heb je bewust voor een korte trouwjurk gekozen? Dan kun je wel voor sneakers kiezen.

Kleur van de schoenen

Uiteraard moet je ook goed over de kleur van je trouwschoenen nadenken. Je hebt op dit gebied eigenlijk twee mogelijkheden:

  • Schoenen in dezelfde kleur als je trouwjurk. Als je graag een fraai geheel wilt creëren, is dit de beste optie. Zorg er wel voor dat de schoenen en trouwjurk echt 100% in dezelfde kleur uitgevoerd zijn. Een klein verschil kan juist bijzonder goed opvallen.
  • Schoenen in een afwijkende kleur. Je kunt er ook prima voor kiezen om schoenen in een andere kleur te nemen. Het leuke hierbij is dat trouwschoenen voor vrouwen in meer en meer kleuren aangeboden worden.

Proeflopen

Tot slot is het advies om regelmatig proef te lopen op je schoenen. Hiermee vormen de schoenen zich naar je voet, terwijl je ook went aan de schoenen. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld hoge hakken gaat dragen.

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00