Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken jurken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Bruidsjurken outlet: bespaar op je bruidsjurk!

Besparen op de bruidsjurk, dat doen niet veel bruidjes graag. Een bruidsjurk kopen blijft toch vaak een emotionele aankoop en geen praktische. Veel bruidjes dragen de jurk immers maar één keer, dat is nauwelijks praktisch te noemen. Gelukkig kan je bij onze bruidsjurken outlet besparen op de trouwjurk zonder dat je daarbij inlevert op je droomjurk! Je kunt dus gewoon de jurk van je dromen kopen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de prijs. 

3 tips voor het uitzoeken van een trouwjurk
Wat zijn de juiste schoenen voor onder je trouwjurk?

Unieke bruidsmode outlet vlakbij Venlo

Woon je in het zuiden van Nederland en ben je op zoek naar een bruidsjurken outlet in de buurt van Venlo? Onze bruidsmode outlet in Lommel bevindt zich net over de grens en is zeer goed bereikbaar vanuit Nederland en de grote steden in België. Lommel is een wat kleiner dorpje en de sfeer is hier zeer gemoedelijk. Ook in onze bruidsjurken outlet kennen wij geen haast en nemen we alle tijd voor de bruid. Dat is één van de pijlers die ons uniek maakt ten opzichte van andere outlet-zaken. Wij maken altijd tijd vrij voor de bruid zodat zij alle aandacht krijgt die ze verdient op deze speciale dag. Maak snel een afspraak en beleef ook jouw speciale dag bij ons!

Wedding Deal met mega veel voordeel

Wij hebben ons gewaagd aan een mega deal waar geen enkele andere bruidsjurken outlet zich aan heeft durven wagen. Alleen bij de Trouwjurken Outlet vind je deze Wedding Deal! Een compleet trouwpak voor de bruidegom én een trouwjurk met trouwschoenen voor de bruid, samen geprijsd op € 1499,-. Kijk voor de specifieke details van deze geweldige deal op de betreffende pagina. Goedkoper kunnen we het niet maken, wel leuker! Kom naar de winkel voor een geweldige belevenis en bespaar honderden euro’s op jullie trouwkleding. 

Bruidsjurken outlet: bespaar op je bruidsjurk!
ideeen om jouw bruiloft budget te houden

Bruid staat op nummer 1!

Onze hele winkel en al ons personeel is erop ingesteld op de bruid de dag van haar leven te geven (op haar bruiloft na, dan). De jurk van je dromen vinden is iets bijzonders, je leeft naar de dag toe en kijkt wekenlang uit naar het passen van allerlei prachtige jurken. In onze bruidsjurken outlet zal je geen schok ervaren wanneer je het prijskaartje ziet van jouw droomjurk. Onze hele collectie bestaat namelijk uit goedkope bruidsjurken en kunnen tot wel 70% goedkoper zijn dan in andere bruidswinkels! Let op: het gaat hier niet om 70% korting van de prijzen. 

Alles voor bruid en bruidegom onder één dak

Heb je de droomjurk gevonden? Dan kun je jouw trouwkleding helemaal afmaken met accessoires, bruidslingerie, sluiers, trouwschoenen, haaraccessoires, sieraden en ga zo maar door. Naast een indrukwekkende collectie trouwjurken hebben wij namelijk ook alles voor de rest van de outfit in huis. Ook je bruidegom kan bij ons prima slagen, één deurtje verder hebben wij namelijk onze afdeling speciaal voor de heren. Je kunt in één dag klaar zijn! Zien we jullie gauw in de Trouwjurken Outlet?

Bruidsjurken outlet: bespaar op je bruidsjurk!

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00