Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Trouwjurken goedkoop kopen? Kom naar Trouwjurken Outlet!

Wil jij ook trouwjurken goedkoop kunnen kopen zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit? Of zonder dat je slechts keuze hebt uit bruidsjurken die al jaren niet meer in de mode zijn? Kom winkelen bij de Trouwjurken Outlet! In onze bruidsmodezaak vind je geen oude trouwjurken of jurken die al maandenlang op de paspop hangen. Enkel de nieuwste collecties trouwjurken, tot wel 70% goedkoper dan in andere bruidsmodezaken!

Trouwjurken goedkoop kopen? Kom naar Trouwjurken Outlet!
Trouwjurken goedkoop kopen? Kom naar Trouwjurken Outlet!

Het geheim van de Trouwjurken Outlet

Als je op zoek bent naar goedkope trouwjurken, ben je bij de Trouwjurken Outlet aan het juiste adres. Nergens in Nederland of België vind je een bruidswinkel met hetzelfde concept: de nieuwste bruidsmode, maar dan betaalbaar. Onze bruidsmode is tot wel 70% goedkoper dan in andere bruidsmodezaken. In onze bruidsmodezaak zijn we ervan overtuigd dat trouwjurken en trouwpakken niet het duurste van de bruiloft hoeven te zijn. Ons geheim? De bruid staat op nummer 1 en dat zie je terug in de prijzen en service. Wil je een unieke beleving als je jouw droomjurk gaat kopen? Dan weet je waar je moet zijn! 

Trouwjurken goedkoop dankzij grote collectie

Dankzij onze grote winkel van meer dan 500 vierkante meter hebben we het geluk dat we groot in kunnen kopen. Een groot voordeel, want wanneer grote trouwjurken merken plaats maken voor de nieuwe collectie, kunnen wij een groot deel in één keer opkopen. De grote merken zijn in één keer van de collectie af, waardoor we vaak een mooie deal kunnen krijgen. De bruid heeft hier vervolgens weer profijt van.

Trouwjurken goedkoop kopen? Kom naar Trouwjurken Outlet!
Trouwjurken goedkoop kopen? Kom naar Trouwjurken Outlet!

Uniek concept in Nederland en België

Extra trots zijn we op onze Wedding Deal, een tot nu toe uniek concept in Nederland en België. Wat is er zo bijzonder aan deze deal? Bij de Wedding Deal bieden bij voor slechts € 1499,- een complete outfit aan voor bruid én bruidegom. Wat verstaan we precies onder een complete outfit? Voor de bruid betekent dit:

  • Een trouwjurk naar keuze uit onze collectie
  • Trouwschoenen naar keuze uit onze collectie

De trouwjurk en trouwschoenen hebben een gezamenlijke waarde van € 880,-. Natuurlijk kan de bruid een duurdere jurk uitzoeken, dit wordt gewoon als meerprijs aangerekend. 

Voor de bruidegom houdt onze Wedding Deal het volgende in: 

  • Trouwkostuum slim fit Italiaans design naar keuze
  • Strijkvrij overhemd van 100% katoen naar keuze
  • Stropdas of strik (bow tie) naar keuze
  • Gilet naar keuze (bij tweedelige kostuums)
  • Handgemaakte Italiaanse trouwschoenen naar keuze

Deze trouwoutfit heeft een totale waarde van € 799,-. Nergens goedkoper! 

Lijkt je dit ook een mooie deal? Dan kan je vandaag nog een afspraak maken voor een bezoekje aan onze Bruidsmode Outlet in Lommel. 

perfecte aanzoek

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."
Chat openen