Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken jurken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Bruidsmode in Breda? Lommel is dichtbij!

Woon jij in Breda zelf of in de buurt? Dan zou het zomaar kunnen dat jouw ideale bruidsjurk erg dichtbij is. Hoe prachtig is dat idee? Bruidsmode Outlet bevind zich in Lommel, wat vanuit Breda slechts een uur en een kwartier reizen is! De outlet in België is hoe dan ook de moeite waard. Niet alleen is Lommel vanuit Breda goed te bereiken, ook vanuit Uden of Den Bosch is de reistijd goed te doen. Hoe ver of hoe dicht bij Bruidsmode Outlet ook is, we kunnen je alvast verzekeren dat het een autoritje waard is. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!
Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

 

Hulp van onze stylisten

Een bruidsjurk uitzoeken is niet vanzelfsprekend. Wat je in je hoofd hebt, is vaak lastig te vinden. Laat Bruidsmode Outlet in Lommel je daar nu nét bij kunnen helpen. Na het maken van een afspraak, staan onze stylisten voor je klaar om jou daarbij te kunnen helpen. Met een uitgebreide collectie trouwjurken van maar liefst 1000 stuks, is de kans vrij groot dat hier iets voor je tussen hangt. Of je nu op zoek bent naar een sexy strakke jurk, iets romantisch of juist naar iets traditioneels, onze bruidsmodewinkel heeft genoeg keus. 

Voor bruid én bruidegom

Niet alleen is de bruid het stralende middelpunt van de gehele dag. Ook de bruidegom verdient het om te stralen op deze prachtige dag. Nu kan ook het uitzoeken van bruiloftskleding voor de bruidegom iets zijn waar tegenop gezien kan worden. Wist je dat dat helemaal niet nodig hoeft te zijn? Bruidsmode Outlet heeft voor bruid én bruidegom iets bijzonders. Namelijk de Wedding Deal. Bij deze deal worden zowel de bruid als de bruidegom geholpen en gekleed voor de mooiste dag van jullie leven. De stylisten gaan voor jullie beiden aan de slag. Apart natuurlijk, want het moet een verrassing blijven. De winkel beschikt over aparte afdelingen, waardoor dat mogelijk is.  

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!
Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

 

Voordelig en uitgebreid

Niet alleen beschikt onze bruidsmodezaak over een uitgebreide collectie, deze is ook voordelig. Ons doel is om iedere bruid te laten slagen voor de jurk van haar dromen. Ongeacht wat het budget is. Hoe hoog of hoe laag jouw budget ook is voor een jurk, bij ons slaag je gegarandeerd. Wij hanteren prijzen die 70% lager liggen dat de traditionele prijzen van jurken. Het gaat hierbij niet om kortingen, maar om lagere prijzen. Een voordelige bruidsjurk uitzoeken is dus niet onmogelijk. 

Maak vandaag nog een afspraak!

Ben jij overtuigd geraakt en wil jij een bezoek brengen aan onze bruidsmodezaak in Lommel? Maak je afspraak en stap vandaag nog in de auto. De gereden kilometers zullen het dubbel en dwars waard zijn. Jouw ideale bruidsjurk kan er zomaar tussen hangen. Behalve bruidsjurken en trouwpakken, hebben we nog veel meer. Want ook accessoires mogen op zo’n dag niet ontbreken. Dan hebben we het niet alleen over trouwschoenen of sluiers, maar ook over bijpassende lingerie. Waar wacht je nog op? Onze stylisten staan altijd klaar.  

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00