Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken jurken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Trouwjurk outlet met 1000+ goedkope trouwjurken!

Hoe mooi zou het zijn als er een trouwjurk outlet is met een collectie bestaande uit honderden bruidsjurken, stuk voor stuk betaalbaar? Een plek waar je een super mooie dag hebt, waar alles om jou als bruid draait en je het pand weer verlaat met de jurk van je dromen? In het plaatsje Lommel in België, vind je vlak over de grens bij Venlo een prachtige trouwjurk outlet met al deze eigenschappen en meer! Maak een afspraak en vind ook jouw droomjurk! 

Trouwjurk outlet met 1000+ goedkope trouwjurken!
Trouwjurk outlet met 1000+ goedkope trouwjurken!

Tot 70% goedkoper in onze trouwjurk outlet

Wij zijn de enige trouwjurk outlet in België (en misschien ook wel van Nederland) die nieuwe bruidsmode aanbiedt voor prijzen die tot wel 70% lager liggen dan in andere bruidsmodezaken! Let op: dit betekent dat onze prijzen standaard al veel lager liggen, niet dat er nog eens 70% korting van het prijskaartje af gaat. We hebben bruidsjurken in allerlei prijsklassen van verschillende Europese designers. Kom ook eens naar onze Bruidsmode Outlet in Lommel en gun jezelf de jurk van je dromen!

Bruid en bruidegom kunnen slagen bij ons

Naast het feit dat wij onze collectie trouwjurken voor lagere prijzen kunnen aanbieden, hebben wij ook een zeer compleet aanbod in de winkel. In de trouwjurk outlet zelf hebben wij meer dan 1000 trouwjurken op voorraad in de maten 34 t/m 44. Eén deur verder vind je onze gespecialiseerde bruidswinkel voor maten vanaf 46. En dan hebben we ook nog een afdeling speciaal voor de heren! Hier vind je heren kostuums en alles wat de bruidegom nodig heeft voor zijn trouwkleding. 

Wist je dat we een speciale Wedding Deal voor hem en haar hebben? Zo ben je nóg goedkoper uit. Bekijk de details van deze waanzinnige aanbieding op de betreffende pagina. 

Trouwjurk outlet met 1000+ goedkope trouwjurken!
Trouwjurk outlet met 1000+ goedkope trouwjurken!

Trouwjurk outlet bezoeken? Maak een afspraak!

In de meeste outlets kan je altijd binnen wandelen en moet je het verder zelf maar uitzoeken. Niet in onze outlet! Uniek aan onze zaak is dat wij tijd vrij maken voor de bruid, wij plannen dan ook speciaal een pasmoment voor je in. Uiteraard ben je altijd welkom om gewoon eens binnen te komen wandelen, maar vanwege drukte in het weekend kunnen we dan niet garanderen dat we op dat moment tijd voor je hebben. 

Bruid en ervaring staat bij ons voorop

De bruid staat bij ons absoluut op nummer 1 en wij willen dan ook graag een bijzondere ervaring creëren voor al onze bruiden. Bij een pasafspraak hebben onze stylisten 2 uur lang alle aandacht voor jou en zorgen ze ervoor dat jouw droomjurk bij jou terecht komt. Bij binnenkomst en gedurende het bezoek kan je onbeperkt koffie, thee of water pakken. Neem je vriendinnen, moeder, zus(sen), tante(s) en wie je wil mee. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Trouwjurk outlet met 1000+ goedkope trouwjurken!

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00