Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken jurken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Bruidsmode in Geleen? Kom naar Lommel!

Ben jij woonachtig in het zuiden en is een bruidsjurk vinden tot nu toe flink tegengevallen? Dan is Bruidsmode Outlet te vinden in België, wat minder dan een uur rijden is. Je hoeft dus niet verder te zoeken. Behalve dat Lommel goed te bereiken is vanuit Geleen, is ook reizen vanuit Maastricht of vanuit Venlo goed te doen. Stap vandaag nog in de auto en wees slechts enkele kilometers verwijderd van de jurk van je dromen. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!
Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

De mooiste dag van jullie leven

De bruiloft. Het hoort de mooiste dag van jullie leven te zijn. Voordat het genieten geblazen word, is er een hoop wat geregeld moet worden. Bruidskleding bijvoorbeeld. Vaak een lastige klus. Onze bruidsmodezaak wil jullie hier graag in tegemoet komen. Zo hanteren wij de speciale Wedding Deal. Een deal waarbij jullie als bruidspaar gekleed kunnen worden door onze stylisten. Dat kan al voor een prijs van maar slechts €1499,-. Hierbij worden jullie apart geholpen en blijft het een verrassing tot en met het altaar. Jullie worden gekleed op verschillende afdelingen, zodat stiekem spieken er niet bij zit.

Een voordelige collectie

Wij van Bruidsmode Outlet vinden het belangrijk dat iedere bruid kan komen shoppen bij ons. Hoe hoog of hoe laag het beschikbare budget ook is. Daarom dat wij prijzen hanteren die 70% lager liggen dat de traditionele prijzen van bruidsjurken. Hoewel het niet gaat om kortingen, zijn de prijzen aanzienlijk lager en word het een stuk makkelijker om een droomjurk uit te kunnen zoeken. Door een uitgebreide collectie trouwjurken, zit er altijd wel iets tussen. Deze collectie bevat maar liefst 1000 verschillende trouwjurken. Of je nu zoekt naar iets klassieks, romantisch of naar iets vintage, het hangt er allemaal tussen. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!
Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

Meer dan alleen bruidsmode

Dat het mogelijk is bij Bruidsmode Outlet om de perfecte bruidsmode te vinden, daar ben je nu wel achter gekomen. Niet alleen voor jou als bruid, ook voor de bruidegom is er voldoende keus. Behalve bruidsmode, is er nog meer te vinden. Van top tot teen word van jou een prachtige prinses gemaakt. Dat kan door de uitgebreide collectie aan accessoires. Denk hierbij aan trouwschoenen, sieraden en sluiers. Behalve dat, is ook bijpassende lingerie geen probleem. 

Op zoek naar jouw droomjurk? Maak dan een afspraak!

Ben jij helemaal overtuigd en stap je het liefst vandaag nog in de auto voor een bezoekje aan onze bruidsmodezaak in Lommel? Maak dan vooral een afspraak bij ons filiaal. Zoals eerder gezegd staan al onze stylisten speciaal voor jou klaar. Samen met deze stylisten en met meegebrachte familie of vrienden, word jouw droomjurk binnen de kortste keren gevonden en ben jij straks het stralende middelpunt. Door de ontspannen sfeer en de gezelligheid bij Bruidsmode Outlet, is het zoeken van je trouwjurk een uitje en een moment om nooit meer te vergeten. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00