Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken jurken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Goedkope bruidsjurken bekijken en passen in Regio Venlo?

Dat kan bij de Trouwjurken Outlet! Onze bruidswinkel bevindt zich vlak over de grens en is een bekend begrip in het hele land. Zelfs vanuit de meest noordelijke provincies in Nederland komen ze naar ons toe! Je trouwjurk uitzoeken bij ons is dan ook een waar feestje. Wij hebben goedkope bruidsjurken in overvloed. Niet voor niks hebben wij de grootste collectie trouwjurken van België en misschien ook wel van Nederland! Mocht je dus bruidsjurken in Venlo zoeken, wip dan even over de grens naar onze bruidsmodezaak. Het is zeker de moeite waard! 

Goedkope bruidsjurken bekijken en passen in Regio Venlo?
Goedkope bruidsjurken bekijken en passen in Regio Venlo?

Ga voor een unieke beleving

Jullie trouwdag zal uniek zijn, maar waarom wachten tot de grote dag? In onze bruidswinkel doen we er alles aan om ook het passen van de trouwjurk al tot een bijzondere belevenis te maken. Ondanks dat we een outlet zijn, plannen we een afspraak in met de bruid zodat we alle tijd voor je hebben. Onze stylisten staan voor je klaar vanaf het moment dat je onze bruidsmodezaak binnenloopt. Uiteraard zijn je familie en vrienden ook welkom om mee te komen. Samen maak je het bijzonder! 

Goedkope bruidsjurken in overvloed

Goedkope bruidsjurken zouden wat ons betreft de standaard moeten zijn. Natuurlijk is het een hele speciale jurk en moet het plaatje op de bruiloft werkelijk perfect zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat het een duur plaatje hoeft te zijn. Het feit blijft immers dat je de jurk maar één keer aantrekt! Nou ja, buiten het passen dan. Daarom mag het best iets minder duur van ons. In onze Trouwjurken Outlet vlakbij Venlo vind je dan ook goedkope bruidsjurken in overvloed. Er is voor ieder wat wils!

Goedkope bruidsjurken bekijken en passen in Regio Venlo?
Goedkope bruidsjurken bekijken en passen in Regio Venlo?

Meer dan 1000 bruidsjurken van bekende designers

Wanneer je onze bruidsmodezaak in Lommel bezoekt, zal het je direct opvallen: wij hebben heel veel goedkope bruidsjurken. Waar bij andere bruidszaken 4 tot 6 jurken op één meter hangen, hebben wij er wel 10 op een meter. Dit in combinatie met onze winkel van 500 vierkante meter maakt dat onze collectie bestaat uit meer dan 1000 jurken. Alle bruidsjurken zijn van bekende designers uit Europa. Ook hebben wij alleen maar de laatste mode in huis. Je vindt bij ons dus geen oude modellen en ook geen jurken die van een paspop komen. Alle jurken zijn nieuw en uniek! Van elk exemplaar hangt er maar één in de winkel. Daarnaast wisselt het aanbod elke week, dus wees er snel bij! 

Pak onze Wedding Deal mee!

Wij zijn apetrots op onze unieke Wedding Deal! Tot nu toe hebben we geen andere bruidsmodezaak gezien die deze combinatie aanbiedt voor deze prijs. Waar gaat het om? Een compleet trouwpak voor de bruidegom en een trouwjurk met schoenen voor de bruid, samen voor slechts € 1499,-. Tel uit je winst! Deze deal vind je nergens anders. Kijk voor meer informatie over deze deal op de pagina ‘Wedding Deal’! 

Goedkope bruidsjurken bekijken en passen in Regio Venlo?

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00