Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken jurken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Korte trouwjurk kopen? Voordelig geprijsd en ruime keuze!

De korte trouwjurk is niet voor iedereen de droomjurk, en toch is deze jurk nooit uit de mode geraakt. Bovendien bestaan er heel veel verschillende soorten korte bruidsjurken. Bijvoorbeeld de jurk die aan de voorkant wel kort is en aan de achterkant prachtig lang. In onze bruidsmode outlet willen wij zoveel mogelijk bruidjes helpen aan hun droomjurk en daarom hebben wij een enorm divers aanbod. Zo hebben wij ook een hele sectie met korte bruidsjurken. Droom jij van een korte trouwjurk en wil je niet een vermogen kwijt zijn aan je trouwkleding? Bezoek dan eens onze Trouwjurken Outlet! We zitten vlakbij Venlo, Maastricht en Eindhoven! 

Korte trouwjurk kopen? Voordelig geprijsd en ruime keuze!
Korte trouwjurk kopen? Voordelig geprijsd en ruime keuze!

Jouw korte trouwjurk tot wel 70% goedkoper

Trouwjurken moeten betaalbaar zijn, vinden wij. Het is bijna hartverscheurend om te zien hoe een bruid helemaal verliefd is op haar jurk, tot ze het prijskaartje ziet. Je kunt het natuurlijk altijd zo duur maken als je zelf wil, maar onze trouwjurken starten al vanaf € 299,-! Goedkoper vind je het nergens anders. Is onze collectie trouwjurken dan tweedehands of heel oud? Nee! We bieden premium kwaliteit en de laatste mode. Kom het zelf maar eens bekijken! 

Wat Trouwjurken Outlet bijzonder maakt

Met trots durven we te zeggen dat wij anders zijn dan andere bruidsmodezaken. Logisch, want we zijn een outlet. Hier vind je de mooiste, nieuwste bruidsmode voor veel lagere prijzen dan regulier. Toch gaan wij veel verder dan andere outlets. Zodra je bij ons binnenstapt krijg je een bijzondere beleving. De winkel ziet er prachtig uit, is netjes, en onze stylisten staan voor je klaar. Je kunt onbeperkt koffie, thee of water pakken en als je een afspraak hebt gemaakt, wat wel aan te raden is, dan nemen de stylisten alle tijd voor je. Bij ons laten we je niet aan je lot over, dat kan ook echt niet want we hebben meer dan duizend jurken in de winkel hangen! Hoe vind je zonder hulp jouw droomjurk? Onze stylisten weten precies waar elke jurk hangt en kunnen jou zo het snelste helpen. 

Korte trouwjurk kopen? Voordelig geprijsd en ruime keuze!
Korte trouwjurk kopen? Voordelig geprijsd en ruime keuze!

Wekelijks wisselende collectie trouwjurken

De Trouwjurken Outlet is een bruidsmodezaak vlakbij Maastricht en heeft een wekelijks wisselende collectie. Daarom zetten we ook geen specifieke jurken op de website – die kunnen volgende week alweer weg zijn. Van elk exemplaar hangt er slechts één in de winkel. Weg is dus helaas echt weg. Heb je jouw droomjurk gezien, twijfel dan niet en neem ‘m direct mee! 

Korte trouwjurk kopen i.c.m. onze Wedding Deal

Heb je al gehoord van onze Wedding Deal? De bruid en bruidegom kunnen met deze deal samen een trouwpak met schoenen en bruidsjurk met schoenen uitzoeken. Dit voor slechts € 1499,- in totaal! Uiteraard kan de deal ook bestaan uit een korte trouwjurk. Kijk voor alle voorwaarden op de pagina van de Wedding Deal. Wanneer kom jij onze bruidswinkel bezoeken? 

Korte trouwjurk kopen? Voordelig geprijsd en ruime keuze!

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."
Chat openen