Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken jurken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Bruidsmode Outlet Den Bosch? Kom naar Lommel!

Heb jij je droomjurk nog niet kunnen vinden en is de moed in je schoenen gezakt? Geen zorgen. Neem vooral eens een kijkje bij onze bruidsmodezaak in Lommel. Vanuit Den Bosch is het slechts 1 uur rijden! Dat Bruidsmode Outlet te vinden is in België, hoeft niet te betekenen dat het uren reizen is. Want behalve vanuit Den Bosch, is ook reizen vanuit Breda of vanuit Uden geen enkel probleem. Jouw perfecte trouwjurk hoeft nooit ver weg te zijn. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!
Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

Een droomjurk voor ieder budget

Is Lommel een uurtje rijden voor jou? We kunnen je alvast verklappen dat dit het dubbel en dwars waard zal zijn. Want behalve dat de kans groot is dat je je droomjurk gaat vinden bij Bruidsmode Outlet, vindt je ook jurken voor een voordelige prijs. Onze collectie trouwjurken is niet alleen zeer uitgebreid met maar liefst 1000 jurken, maar deze zijn ook nog eens te koop voor een voordelige en lage prijs. Bruidsmode Outlet hanteert namelijk prijzen die 70% lager liggen dan de traditionele trouwjurken. Wij vinden het belangrijk dat iedere bruid, met ieder budget bij ons kan komen shoppen.  

Jij als bruid bent hét middelpunt!

Ben jij overtuigd en wil jij op zoek gaan naar je droomjurk? Stap vandaag nog in de auto en breng een bezoek aan Bruidsmode Outlet in Lommel. Onze stylisten staan bij aankomst voor jou klaar en helpen jou zoeken naar de jurk van je dromen. De sfeer en de gezelligheid in de winkel maken dat het passen van trouwjurken een feestje zal zijn. Een moment om nooit meer te vergeten. Maak een afspraak en breng vrienden of familie mee, om dit moment samen te kunnen delen. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!
Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

Een deal voor het bruidspaar

Speciaal voor bruidsparen hebben wij van Bruidsmode Outlet speciale deals die het bekijken zeker waard zijn. Een voorbeeld hiervan is de speciale Wedding Deal. Hierbij worden zowel bruid als bruidegom volledig gekleed, voor de mooiste dag van jullie leven. Dat kan al voor slechts €1499,-. Hierbij wordt het bruidspaar apart gekleed, zodat de verrassing blijft tot aan het altaar. De winkel beschikt over twee aparte afdelingen, waardoor dat mogelijk wordt gemaakt. Niet alleen beschikt de winkel over uitgebreide collecties voor de bruid, ook voor de bruidegom is er veel keus.  

Meer dan alleen trouwjurken

Behalve dat Bruidsmode Outlet beschikt over een adembenemende collectie aan trouwjurken, is er nog veel meer te vinden in onze winkel van 500 vierkante meter. Onze stylisten kunnen jou als bruid namelijk van top tot teen omtoveren tot een prachtige prinses. Dat betekent dat behalve de trouwjurk, ook uitgebreid word meegedacht over bijpassende accessoires. Hierbij kan gedacht worden aan trouwschoenen, sieraden en zelfs  aan prachtige bruidslingerie. Dat is een ritje naar Lommel dubbel en dwars waard. Daar ben
jij het als bruid vast mee eens. Waar wacht je nog op? 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00