Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken jurken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Bruidsmode in Uden? Maak je afspraak in Lommel!

Heb jij je droomjurk al tijden in je hoofd, maar is het nog steeds niet gelukt om deze te vinden? Zeker als je in de buurt van Uden woont of bereid bent om wat kilometers te maken, is het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan onze bruidsmodezaak in Lommel. Omdat de modezaak zich bevind in Lommel, is deze altijd dichtbij. Ook vanuit Breda of vanuit Den Bosch is het slechts een klein uurtje rijden. Stap vandaag nog in de auto en maak dé autorit naar jouw droomjurk. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!
Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

Een uitgebreide collectie

Bruidsmode Outlet beschikt niet zomaar over een collectie trouwjurken. Dit is de meeste uitgebreide collectie die je ooit hebt gezien. Deze collectie beschikt namelijk over 1000 verschillende trouwjurken. Van sexy tot aan vintage. Wat jij ook in je hoofd hebt, de kans is groot dat het hier tussen hangt. Behalve dat de collectie uitgebreid is, is deze ook budgetvriendelijk. Wij hanteren op iedere trouwjurk een prijs die 70% lager ligt. Ons doel is namelijk dat iedere bruid bij ons kan komen shoppen, ongeacht het budget. Voor een laag budget een trouwjurk komen uitzoeken, dat is mogelijk.  

Van trouwschoenen tot aan lingerie

Een trouwjurk is niet af zonder accessoires. Dat hoeven we je vast niet uit te leggen. Ook het vinden van bijpassende accessoires kan onzekerheid oproepen. Niet bij Bruidsmode Outlet in Lommel. Wij helpen niet alleen jou als bruid, maar ook als bruidegom met aankleden. Door onze bijpassende en uitgebreide collectie aan accessoires word dat mogelijk gemaakt. Zo is er ruime keus aan trouwschoenen, sieraden en zelfs bijpassende lingerie. Alles om jullie als bruidspaar te laten stralen op de mooiste dag van jullie leven. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!
Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

Een deal voor jullie beiden

Bruidsmode Outlet hanteert niet alleen speciale deals voor de bruid, maar ook voor de bruidegom. Maak in dat geval gebruik van onze speciale Wedding Deal. Hierbij worden jullie als bruidspaar geholpen en gekleed door onze stylisten in de winkel. Door de 500 vierkante meter aan winkelruimte, is het mogelijk om dit op aparte afdelingen te doen. Zo blijft alles een verrassing en kan er niet stiekem gespiekt worden. Deze Wedding Deal is al mogelijk voor een bedrag van €1499.-. Gebruikmaken van de deal kan veel stress, spanning en onzekerheid wegnemen. Dat is ook veel waard. Toch? 

Maak een afspraak bij bruidsmode in Lommel!

Is Lommel de plaats waar je je bruidsjurk hoopt te vinden? Dan kun je vandaag nog in de auto stappen. Door een afspraak te maken bij bruidsmode in Uden, ben je er vrijwel van verzekerd dat jouw perfecte bruidsjurk daar op je wacht. Onze stylisten staan bij aankomst direct voor je klaar. Geniet tijdens het bezoek van de ontspannen sfeer en de gezelligheid. Samen met de stylisten ga je op zoek naar dé jurk die
je in je hoofd hebt. Neem vooral wat vriendinnen, vrienden of familieleden mee, om dit speciale moment mee te delen. Waar wacht je nog op? Maak die afspraak en stap vandaag nog in de auto naar het prachtige Lommel. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00