Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken jurken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Goedkope trouwjurken in de grootste Trouwjurken Outlet van Nederland

Bij ons staat de bruid en de beleving om haar eerste trouwjurk te kopen op de eerste plek. Onze bruidswinkel van 500 vierkante meter is er geheel op ingericht om de bruid en haar vriendinnen en familie een unieke dag te laten beleven. Dat merk je direct bij binnenkomst: we hebben gezorgd voor verse bloemen, het ruikt heerlijk en de sfeer is ongedwongen en gezellig. Neem je vriendinnen, moeder, zus, tante, iedereen gezellig mee naar onze bruidswinkel en laat jezelf een dagje in het middelpunt staan! 

Goedkope trouwjurken in de grootste Trouwjurken Outlet van Nederland
Goedkope trouwjurken in de grootste Trouwjurken Outlet van Nederland

Alle tijd en aandacht voor de bruid

Dat de bruid bij ons op nummer één staat, komt tot uiting door het feit dat wij als enige outlet in Nederland en België tijd vrij maken voor onze bruiden. Waar je in alle andere outlets zelf maar je jurk moet zoeken, plannen wij een afspraak in en maken we standaard twee uur vrij voor je. Zo hebben onze stylisten alle aandacht voor jou. Bovendien hoef je dan niet zelf op zoek te gaan, dat is een haast onmogelijke uitdaging. Wist je dat er bij ons 10 jurken hangen op één meter? Dat is zoeken naar een naald in een hooiberg! Onze stylisten weten echter precies waar alles hangt en kunnen jou zo het beste helpen om die ene droomjurk te vinden. 

Goedkope trouwjurken tot 70% lager geprijsd

Onze collectie trouwjurken is tot wel 70% goedkoper dan de bruidsjurken in andere winkels. Om teleurstelling te voorkomen gaat het hier voor de duidelijkheid niet om 70% korting op de prijs. Vanwege de grootte van de winkel kunnen we groot inkopen voor lagere prijzen. Dit zie je terug in de prijskaartjes. Wees niet bang: alle bruidsmode is van dit jaar of vorig jaar, niet ouder. Ook hebben de jurken in onze winkel niet maandenlang op een paspop gehangen, zoals bij andere winkels vaak het geval is. Gewoon kwalitatieve bruidsjurken van Europese merken voor een topprijs, daar staat Trouwjurken Outlet voor!  

Goedkope trouwjurken in de grootste Trouwjurken Outlet van Nederland
Hoe kies je de juiste trouwjurk uit?

Kom samen met je bruidegom!

Ben je dure bruidskleding zat en wil je ook gewoon trouwjurken goedkoop kopen? De Trouwjurken Outlet heeft een unieke Wedding Deal voor bruiden en bruidegoms: een compleet trouwpak met schoenen en een bruidsjurk met trouwschoenen, samen slechts voor € 1499,-. Waarom zijn we hier uniek in? Andere bruidswinkels bieden trouwpakken pas vanaf € 900,- aan, wij al voor € 799,-! Bij ons kun je alles onder één dak shoppen voor zowel bruid als bruidegom. Hiermee bespaar je honderden euro’s en natuurlijk veel tijd. Daarnaast is onze winkel hartstikke gezellig. Bij binnenkomst kan je koffie of thee pakken en dan nemen onze stylisten je mee. Jij ontspant, wij zoeken je droomjurk! Klinkt dat goed? Maak dan gauw een afspraak en dan zien we jou binnenkort in onze Bruidsmode Outlet in Lommel!

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00