Unieke exclusieve
trouwjurken voor
een mooie prijs

Premium kwaliteit trouwjurken

25 jaar ervaring in trouwbranche

500 m2 winkel met A-merken jurken

+1000 trouwjurken TOP kwaliteit

Maak een afspraak met ons

Bruidsmode Outlet Eindhoven? Reis dan eens af naar Lommel!

Is de grote dag in aantocht? Ben je op zoek naar dé perfecte trouwjurk? Een dicht bij zijnde bruidswinkel Eindhoven, vindt je natuurlijk in het Belgische Lommel. Vanuit Eindhoven is Lommel slechts drie kwartier rijden. Dat betekent dat jouw bruidsjurk niet ver weg is. Net over de grens. Bruidsjurken Eindhoven zijn dus makkelijker te vinden dan je dacht. Behalve vanuit Eindhoven, is ook reizen vanuit Venlo of Den Bosch een eitje.

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!
Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

Bruidsoutlet Eindhoven voor een betaalbare prijs

Iedere bruid verdiend de jurk van haar dromen. Daar zijn wij van Bruidsmode Outlet het roerend mee eens. Ongeacht het budget. Wij streven ernaar dat iedere bruid bij ons kan shoppen en kan slagen. Anders dan andere bruidsmode zaken, hanteren wij lagere en betaalbaardere prijzen.

Deze prijzen liggen maar liefst 70% lager dan de traditionele prijzen van trouwjurken. De drempel ligt zodoende lager dan bij andere bruidsmodewinkels. Dit maakt een ritje vanuit Eindhoven naar Lommel, het dubbel en dwars waard. Houd er wel rekening mee, dat de prijzen 70% lager liggen en dit geen korting betreft.

Veel meer dan alleen trouwjurken Eindhoven

Bruidsmode Outlet in Lommel, bied veel meer dan alleen trouwjurken Eindhoven. De bruidsmodewinkel bied een ruime collectie trouwjurken. Iedere jurk is op zichzelf al uniek. Van iedere jurk, hangt maar één stuk aan het rek. Jij als bruid draagt een jurk, die niemand anders heeft. Hoe bijzonder is dat?

Daarbij bied de winkel een oppervlakte van 500 vierkanten meter. Onze collectie bied een assortiment van verschillende maten jurken. Oók voor een maatje meer kun je terecht bij onze bruidswinkel Eindhoven. De jurken gaan tot maat 46. Wij vinden het nogmaals belangrijk dat iedere bruid bij ons kan slagen. Ongeacht de maat. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!
Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

Ook voor het bruidspaar

Alleen een bruidswinkel Eindhoven voor bruidsjurken? Bruidsmode Outlet is zoveel meer dan dat. Ook voor de bruidegom zijn de nodige mogelijkheden aanwezig.

Zo biedt de winkel óók een afdeling voor de bruidegom. Hier kan het mooiste kostuum worden gepast en worden uitgekozen. Een aparte afdeling weliswaar, ver van de bruidsjurken afdeling. Hier gebruik van maken? Kies dan voor de speciale Wedding Deal. Een bruidsjurk én trouwkostuum voor een aantrekkelijke prijs van          € 1499,-.

Bruidsjurken Eindhoven kopen? Maak je afspraak in Lommel!

Zijn Bruidsjurken Eindhoven iets voor jou? Maak een afspraak en reis af naar onze bruidsmodezaak in Lommel. Hier staan onze medewerkers voor jou klaar. Samen word er in kaart gebracht wat je graag zou willen en waar je naar op zoek bent. Vervolgens word letterlijk alles voor je uit de kast getrokken. Alles om jouw droomjurk te vinden.

Neem wat gezellige entourage mee, om de dag helemaal compleet te maken. Met het nodige advies en de ontspannen sfeer, word het uitzoeken van jouw trouwjurk een bijzonder moment. 

Bruidsmode in Maastricht kopen? Kom naar Lommel!

De grootste outlet van Belgie

"Afgelopen weekend een prachtige Boho trouwjurk gekocht. Het is een prachtige bruidswinkel, top service en echt mega grote collectie aan prachtige trouwjurken. Premium kwaliteit voor super mooie prijs! Deze winkel kun je met geen enkele bruidswinkel vergelijken. Je krijgt echt waar voor je geld en de service is uitstekend."

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00