Trouwen op het strand? Deze trouwjurk past daarbij!

Gaan jullie trouwen op het strand? Dan hebben jullie geluk, want daar zit een prachtig thema aan vast. Zo ongeveer alles wat ook maar een beetje met de bruiloft heeft te maken, kun je hullen in een strand-thema. Ook de bruidsjurk, dus! Nu zeggen we niet dat je een jurk aan moet trekken die bedekt is met schelpjes en parels, maar qua stijl zijn er zeker een aantal prachtige jurken die perfect passen bij een beach wedding. 

Boho-jurken perfect voor trouwen op het strand

Als je het strand hebt gekozen als trouwlocatie, bestaat er een grote kans dat je al eens naar een bohemian trouwjurk hebt gekeken. Boho-jurken zijn perfect voor de bruiloft op het strand. De lossere, casual en romantische stijl komt overeen met de setting die het strand van nature heeft. Ook in onze collectie trouwjurken vind je een groot assortiment boho-trouwjurken. Maak een afspraak en kom gauw eens langs om ze te passen! 

Lange of korte trouwjurk naar het strand?

Twijfel je tussen een lange of korte trouwjurk voor jullie strandbruiloft? Dat is best lastig om te bepalen. Zo kan een lange trouwjurk best luchtig zijn, het ligt er maar net aan welke soort stof je kiest. In onze bruidsmode outlet vind je veel verschillende stijlen goedkope trouwjurken, sommige perfect voor het strand en sommige wat minder. Welke jurk jou op het lijf is geschreven, ontdek je maar op één manier… 

Kom naar de Trouwjurken Outlet! 

Wat is leuker dan een dag trouwjurken passen? Een trouwjurk kopen, natuurlijk! Wij durven bijna met zekerheid te zeggen dat je zult slagen in onze bruidsmodewinkel. We hebben meer dan duizend jurken op voorraad en het aanbod wisselt elke week. Dat er niks voor je tussen zit, kan bijna niet. En met onze prijzen verlaat je nooit met een dubbel gevoel de winkel. Kom het zelf bekijken! 

Profiteer van de Weddingdeal! 

Als je binnenkort naar onze bruidswinkel komt om alle jurken te ontdekken, profiteer je nog van onze geweldige weddingdeal! Deze deal is bedoeld voor bruid én bruidegom. Samen kunnen jullie voor een geweldige prijs jullie volledige trouwoutfit aankopen. Voor hem betekent dat bijvoorbeeld een volledig trouwpak inclusief trouwschoenen. Voor haar betekent dat een trouwjurk naar keuze met trouwschoenen. Bekijk voor meer informatie over deze geweldige deal de betreffende pagina! 

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00