Online cadeaulijst maken voor de bruiloft

Een online cadeaulijst voor de bruiloft is niet alleen handig voor jullie, het bruidspaar, maar ook voor de bruiloftsgasten. Gasten kunnen zo overzichtelijk zien wie welk cadeau heeft gekocht. Geen dubbele cadeaus meer op de bruiloft! Bovendien krijgen jullie op deze manier cadeaus die jullie echt willen hebben en hoeven gasten niet meer te gissen naar wat jullie leuk vinden. Ook kan iedereen inspiratie opdoen via de cadeaulijst die jullie zelf opstellen. Alleen maar voordelen, dus! 

Hoe werkt de online cadeaulijst bruiloft 

Hierboven bespraken we al enkele voordelen van de online cadeaulijst voor de bruiloft, maar hoe werkt het precies? Het is eigenlijk heel gemakkelijk. Meld je aan via een website die deze service aanbiedt, vul de cadeaulijst in en dan ontvangen de gasten een link waarmee ze kunnen inloggen. Ze kunnen dan de lijst bekijken en kiezen wat ze leuk vinden om te halen. Betalen gaat geheel veilig en de andere gasten zien direct dat een bepaald cadeau al is gehaald. 

Bijdrage bruiloft direct op de rekening

Het mooie aan een online cadeaulijst is dat jullie ook een bijdrage kunnen vragen voor de bruiloft. Deze bijdrage wordt dan direct op jullie rekening gestort. Dat is veel veiliger dan het meenemen van een envelopje naar de bruiloft. Bovendien hoeven gasten dan geen geldbedrag te pinnen. En nog een bijkomend voordeel: jullie kunnen de bijdrage direct gebruiken voor de bruiloft zelf of misschien wel de huwelijksreis. 

Digitaal envelopje gebruiken voor trouwfeest 

Het digitale envelopje dat bruiloftsgasten kunnen geven via de online cadeaulijst kunnen jullie direct gebruiken voor de bruiloft zelf, bijvoorbeeld als jullie naar onze Trouwjurken Outlet komen voor een prachtige trouwjurk! Wij hebben een zeer ruime collectie goedkope bruidsjurken en ook de bruidegom kan bij ons terecht voor zijn complete trouwpak. Uiteraard ook voor hele fijne prijzen. 

Kom naar de Trouwjurken-Outlet!

Kom onze collectie trouwjurken bekijken en vergeet niet onze extra voordelige Wedding Deal te bekijken! Voor slechts € 1499,- is zowel bruid als bruidegom compleet gekleed. Daarbij is er ruime keuze uit verschillende stijlen jurken en trouwpakken. Alles voor de trouwoutfit hebben we onder één dak: schoenen, lingerie, sluiers, sieraden, noem maar op. We zien jullie graag binnenkort in de bruidswinkel! 

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00