Inspiratie voor het perfecte aanzoek

Inspiratie nodig voor het perfecte aanzoek? Het huwelijksaanzoek is een ontzettend spannend moment. Het is een gebeurtenis dat jullie niet snel zullen vergeten. Als man zijnde wil je natuurlijk alles pico bello in orde hebben en een onvergetelijk moment creëren. Op een goede manier, natuurlijk! Hoe plan je het perfecte aanzoek? Wij geven enkele gave ideeën in deze blog!

Aanzoek doen in het openbaar

Gewaagd, maar toch kiezen veel mensen hiervoor: een aanzoek in het openbaar. Hartstikke eng natuurlijk, omdat zoveel mensen mee kijken. Ook mensen die je helemaal niet kent. Toch hoeft het niet letterlijk in gezelschap te zijn van anderen – zo kun je bijvoorbeeld ook een paginagrote advertentie plaatsen in het favoriete tijdschrift van je vriendin, of in de krant. Wil je het groter aanpakken? Dan kan je de klassieke restaurant-scène doen of midden op de dansvloer om haar hand vragen. Houden jullie van de bioscoop? Maak dan een eigen korte film waarin je haar op creatieve wijze ten huwelijk vraagt. Deze wordt dan afgespeeld op het grote scherm! Een fail-safe manier van een huwelijksaanzoek en toch erg groots. 

Thuis het perfecte aanzoek doen

Hou je niet zo van publieke aandacht, dan kan je het aanzoek ook heel intiem houden en thuis je vriendin verrassen. Schuif een briefje met de grote vraag in een boek dat ze aan het lezen is of verstop het op een plek waar ze het sowieso vindt, bijvoorbeeld in haar make-up tas. Is jouw toekomstige vrouw een vaste slaper? Schuif ‘s nachts de verlovingsring aan haar vinger en wacht dan tot ze wakker wordt. Wil je ‘all out’ gaan, maak dan een groot hart van kaarsen en bloemblaadjes. Ze weet dan natuurlijk wel direct wat er gaat gebeuren. Aan jou de keus! 

Na de verloving

Als alles goed gaat, zegt zij ‘ja!’ en zijn jullie verloofd. Hoera! Dan is het nu tijd voor het echte werk: een trouwjurk kopen, bijvoorbeeld! Eén van de belangrijkste punten in de hele bruiloftsplanning. Kom naar onze trouwjurk outlet om de gehele collectie trouwjurken te bekijken. Bang dat er direct een hap uit het budget gaat? Geen zorgen, bij ons vind je de goedkoopste bruidsmode vlakbij Maastricht. De collectie bestaat uit meer dan duizend goedkope trouwjurken! Bovendien hebben wij een unieke wedding deal die je nergens anders vindt. Kom gauw langs voor de perfecte trouwjurk! 

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00