Drie tips voor een persoonlijke trouwkaart

Op zoek naar een leuke trouwkaart? Er is heel veel keuze, van honderden standaard ontwerpen tot zelf trouwkaarten ontwerpen. Hebben jullie al een trouwkaart gekozen? Hieronder bespreken we de drie meest populaire soorten kaarten en geven we tips voor een persoonlijke trouwkaart. 

Meest populaire trouwkaarten

Volgens verschillende grote kaartenwebshops waar je kaarten kunt ontwerpen en versturen zijn de meest populaire trouwkaarten: 

  1. Trouwkaarten met calco. De term is wat minder bekend, maar ongetwijfeld heb je deze trouwkaarten wel eens gezien. Het zijn kaarten met een transparant papiertje over de kaart van normaal papier. Op het transparante papiertje kun je bijvoorbeeld jullie namen zetten en op de papieren trouwkaart een mooie decoratie. Aan de binnenkant staat uiteraard de info over de bruiloft zelf. 
  2. Save the date kaarten of trouwkaarten met een uitsnede. Op de binnenkant van de kaart staat een mooie foto van jullie samen of natuurlijk iets anders dat je leuk vindt. De uitsnede is dan een hart die precies uitkomt op jullie foto. 
  3. Trouwkaarten met folie. Kies een element van de kaart dat je eruit wil laten springen. De gekleurde folie, bijvoorbeeld in het zilver, goud of rosé goud, geeft een luxe touch aan de trouwkaart. 

Tips voor persoonlijke trouwkaart

Hierboven noemden we de meest populaire trouwkaarten, maar hoe maak je die nou echt persoonlijk? Om ervoor te zorgen dat het geen cliché trouwkaart wordt die honderd andere bruidsparen ook gebruiken, kun je een kaart altijd personaliseren. Die optie biedt de website waar je de kaarten koopt vaak al. Bedenk wat jullie samen hebben meegemaakt of laat een mooie foto maken speciaal voor de bruiloftsuitnodigingen. Zo ziet iedereen direct dat het om jullie bruiloft gaat! 

Trouwkaarten versturen 

Zodra de trouwkaarten de deur uit zijn kun je jouw trouwjurk komen kopen bij onze Trouwjurken Outlet! Of je nu een lange trouwjurk of korte trouwjurk zoekt, wij hebben allerlei soorten bruidsjurken voor een heel zacht prijsje. Van romantisch tot klassiek, zeemeermin jurken of prinsessenjurken, we hebben van alles op voorraad. Ook kun je bij ons accessoires en bruidslingerie kopen. We hebben alles onder één dak! Kom goedkope trouwjurken shoppen in onze bruidsmodewinkel! 

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00