Trouwjurk passen: welke jurk past bij mij?

Weet jij precies welke jurk bij je figuur past? Wij wel! De stylisten in onze Trouwjurken Outlet weten exact welke trouwjurk het mooiste bij jouw figuur past. Maar voordat je naar onze bruidsmodezaak komt, geven we je enkele tips in deze blog over de trouwjurk passen en welke jurk dan bij jou past! 

Voor je gaat passen

Wacht even voor je een pasafspraak inplant! Een goede voorbereiding is het halve werk. Maak een lookbook of moodboard van de trouwjurken die je mooi vindt en houd niet vast aan één stijl jurk die goed bij je figuur past. Er kan namelijk best een andere jurk zijn die nóg mooier bij je past. Kies dus verschillende bruidsjurken uit en neem deze mee naar onze bruidsmodewinkel. De stylisten kunnen namelijk wel zien wat bij je figuur past, maar je moet het zelf natuurlijk ook mooi vinden. Als je een lookbook meeneemt, komen we het snelste tot jouw droomjurk!

Welke trouwjurk past bij mijn figuur?

Je hebt vast wel eens gehoord van de vijf verschillende soorten lichaamsfiguren: peer, appel, (omgekeerde) driehoek, recht en de felbegeerde zandloper. Ben jij een peertje? Dan is de prinsessenjurk of de a-lijn trouwjurk perfect voor jouw figuur. 

Een appeltje straalt het beste in een a-lijn jurk of een empire model jurk. Je lichaam lijkt hierdoor minder rond. 

De lucky few met een zandloperfiguur kunnen het beste kiezen voor een strapless jurk of mermaid of fishtail jurk. 

Vrouwen met een recht figuur schitteren in een a-lijn jurk met een off-shoulder halslijn. Je houdt het geheel speelser en je lichaam lijkt dan wat minder rechttoe, rechtaan. 

Bruidsjurken voor kleine bruidjes

Lange benen zijn hartstikke mooi, maar nog meer vrouwen hebben een kort lichaam en zijn niet zo lang van stuk. Waar kan je dan het beste voor kiezen? Wil je langer lijken? Kies dan een slank silhouet, zoals een strakke a-lijn jurk. Trek de aandacht met een diepe v-hals of decolleté, dan leid je de aandacht weg van je kortere lichaam. 

Kom naar de Trouwjurken Outlet

Onze Trouwjurken Outlet is gespecialiseerd in bruidsmode nabij Maastricht en heeft een zeer ruim aanbod van goedkope trouwjurken. Maak een afspraak en kom gezellig bruidsjurken passen onder het genot van koffie en thee. De stylisten helpen je graag met het vinden van de perfecte jurk! Zien we je snel? 

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00