Wel of geen weddingplanner inhuren?

Jouw grote dag organiseren is een hele klus. Voor de ene bruid een droom en voor de ander een stressvolle aangelegenheid. Soms kunnen extra handjes heel fijn zijn bij het organiseren van jouw bruiloft. Een weddingplanner kan je hierbij helpen. Maar wat doet een weddingplanner precies en wanneer is het nu slim om te kiezen voor een weddingplanner? 

Wat doet een weddingplanner

Een weddingplanner is er om je te ontzorgen voorafgaand aan en op de grote dag zelf. Een weddingplanner regelt jouw bruiloft van A tot Z. Het vinden van de geschikte locatie, de styling, een draaiboek maken, de gastenlijst in orde maken, helpen met het uitzoeken van een jurk of taart, noem het maar op. Toch hoef je niet alles aan een weddingplanner uit te besteden. Als je graag zelf ook meehelpt met de organisatie kun je een deel van de taken uit handen geven. 

Een weddingplanner bespaart je tijd

Het inhuren van een weddingplanner wordt vooral gedaan door stellen die wel wat extra tijd kunnen gebruiken. Wanneer je beiden een drukke baan of een gezin hebt kan het lastig zijn voldoende tijd te vinden voor het plannen van je bruiloft. Daarnaast is een weddingplanner een professional en weet dus precies de stappen van het planproces. 

Een weddingplanner is creatief 

Een goede weddingplanner is meer dan alleen iemand die dingen regelt. Het is iemand met een rugzak vol met creatieve ideeën. Een weddingplanner kan je meehelpen in de styling en jouw wensen omzetten in werkelijkheid. Omdat een weddingplanner verschillende bruiloften heeft meegemaakt heeft ze waarschijnlijk ook veel meer ideeën dan jijzelf. Ze kent alle mogelijkheden en kan dus nog meer buiten de hokjes denken. 

Een weddingplanner ontstresst

Trouwen moet vooral een mooie aangelegenheid zijn en geen reden tot stress. De voorpret is net zo belangrijk en het is zonde als deze wordt weggenomen door alle stress. Een weddingplanner kan je helpen ontzorgen omdat niet alle taken op jouw schouders terecht komen. Ook is het fijn om eens met iemand, buiten je partner om, te kunnen sparren over de bruiloft. Je wil samen namelijk vooral genieten van de voorpret en het regelwerk aan iemand anders overlaten. 

Tijd om aan de slag te gaan

Of je nu graag zelf aan de slag gaat of een weddingplanner inhuurt, het is allemaal oke. Als jij zelf maar kunt genieten van de voorbereidingen naar jouw droomdag toe. Een bruidsjurk uitzoeken is natuurlijk één van de leukste onderdelen. Ben jij nog op zoek naar een mooie goedkope bruidsjurk, dan ben je bij onze trouwjurken outlet aan het juiste adres.Kom jouw trouwjurk kopen, in de buurt van Antwerpen. Zie we je snel?

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00