Welke stijl past bij jou?

Zoals er zoveel verschillende stijlen trouwjurken zijn, zo zijn er ook zoveel verschillende manieren om je bruiloft te vieren. En welke bruiloft stijl past dan bij jou? Hoe kom je daar achter? En welke goedkope trouwjurken past daarbij? We zetten een paar dingen op een rijtje.

Bohemian romantische bruiloft stijl

Een trend van de laatste jaren is de bruiloft in bohemian stijl. Een fijne gezellige bruiloft waar de romantiek vanaf spat. Met veel bloemen, het liefst buiten gevierd en een middelgrote groep gasten. Je geeft elkaar het jawoord in een mooi prieeltje. En je draagt een super romantische boho trouwjurk. Hoe klinkt dat?

Een grote boerenbruiloft

Niet iedereen zal het kennen, een grote boerenbruiloft. Maar in sommige delen van het land is dit dè manier om je trouwerij te vieren. Overdag de officiële plechtigheid, al dan niet in de kerk. ’s Middags een kleine receptie. En ’s avond een gigantisch feest met honderden gasten. De hele familie, alle bekenden, collega’s, vrienden, buren en mensen van sportverenigingen worden uitgenodigd. Een liveband verzorgt de muziek. En elke groep houdt een eigen voordracht met grappige anekdotes over jullie als bruidspaar. Plezier gegarandeerd.

Exclusieve bruiloftsstijl

Hoe meer hoe beter. Als dat jouw motto is, dan past een luxe en chique bruiloft waarschijnlijk goed bij jou. Een exclusief feest. Waar iedereen op zijn allermooist gekleed is. En jouw jurk van de bruidsmode outlet vormt het stralende middelpunt. Zo’n bruiloft vier je bijvoorbeeld in een luxe hotel, in een kasteel of misschien zelfs op een jacht.

Klein maar fijn

Misschien heb je helemaal geen zin om heel veel mensen uit te nodigen. Dat hoeft ook helemaal niet. Met een kleiner gezelschap krijg je vanzelf een veel intiemere sfeer. Je viert jouw droomdag met de mensen die je het meest dierbaar zijn. Een rechte trouwjurk zonder allerlei glitter en glamour past hier het best bij. De aandacht is gericht op het samenzijn.

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00