Een korte trouwjurk: is dit iets voor jou?

Eenmaal zoekende naar de perfecte trouwjurk, zul je merken hoeveel keuze er is. Mooie trouwjurken zijn er tenslotte genoeg. Verschillende soorten en maten. Een korte trouwjurk valt vaak een beetje weg. Zonde eigenlijk. Het kan zo mooi zijn! Is een korte trouwjurk iets voor jou?

Dit is natuurlijk aan jou om te bepalen. We zetten een aantal aspecten voor je op een rijtje. Hierdoor wordt de keus wat makkelijker.

Een praktische keuze

Trouwjurken zijn er in veel soorten en maten. Hierbij kun je vooral onderscheid maken in de lengtes hiervan. Zo heb je een kort trouwjurk en een wat langere variant. Nog steeds is de lange jurk zeer populair. Dit doe je al gauw denken aan sprookjes. Iets waar je van droomt.

Laten we wel eerlijk blijven. Is een lange trouwjurk praktisch? Eigenlijk niet. Toch?  De sleep kan bijvoorbeeld flink in de weg zitten. Gasten kunnen er per ongeluk op gaan staan. Bovendien moet je goed uitkijken waar je loopt. Het laatste wat je wil, is zelf struikelen.

Een korte trouwjurk is een praktische keuze. Je kunt je veel vrijer bewegen. Met name tijdens het feest is het een ideale lengte om een dansje te wagen.

Laat je benen shinen

Ben je trots op je benen? Je mag ze gerust laten zien. Met een korte trouwjurk is dit de uitgelezen kans. Laat je benen maar shinen. Dit ziet er prachtig en elegant uit. Zeker als je in de zomer trouwt. Het maakt het helemaal af.

Een korte trouwjurk kan prachtig worden afgemaakt met bijpassende accessoires. Met trouwschoenen bijvoorbeeld. Een hakje of een platte schoen. Of ga je liever voor sandalen? Daarnaast doen ook enkelbandjes het altijd goed. Zeker onder een korte trouwjurk. Zie je het al voor je?

Casual look

Is dat chique gedoe niks voor jou? Dat geloven we graag. Al die poespas aan een jurk, dit is niet voor iedereen weggelegd. Je jurk pas je hier graag op aan. Waarom jezelf in een lange jurk hijsen, als dit niet bij je past?

Een korte trouwjurk geeft een casual look. Wellicht past dit veel beter bij je. Je moet je tenslotte op je gemak voelen. Zeker op de grote dag.

Is een korte trouwjurk goedkoper?

Een bruiloft kost geld. Je kunt het zo gek maken als jij wil. Daarentegen kunnen de kosten hoog oplopen. Zeker als je de lat hoog hebt liggen. Dat is niet erg. Maar hier zul je wel rekening mee moeten houden. Een jurk die je maar één keer aan hebt, daar wil je op bezuinigen. We kunnen je geen ongelijk geven. Korte trouwjurken kunnen in theorie goedkoper uitvallen. Echter is dit bij Trouwjurken Outlet niet aan de orde. Ons hele assortiment bestaat uit goedkope trouwjurken. Of je nu kiest voor een korte trouwjurk of voor heel iets anders.

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00