Jurk van de bruidsmeiden – 3 tips voor het uitzoeken

Jurk van de bruidsmeiden. Niet alleen de bruid en de bruidegom verdienen een podium op de bruiloft. De bruidsmeiden staan net zo goed in de belangstelling. Ze helpen je een jurk uitzoeken in de trouwjurken winkel, deppen je tranen weg én dragen je sleep tijdens de ceremonie.

Bruidsmeiden zijn onmisbaar. Aangezien zij naast je staan op fotoreportages, mag bijpassende kleding niet ontbreken. De jurk van de bruidsmeiden. Hoe kies je deze uit? In dit blogbericht krijg je 3 handige tips.

Tip 1: Kies jouw jurk als eerst

Jij als bruid staat centraal. Dat geld ook voor jouw jurk. De jurk van de bruidsmeiden wil je hierbij laten passen. Qua stijl en kleur. Zo maak je het tot een prachtig geheel. Kies jouw jurk daarom als eerst uit. Vervolgens kun je kijken wat erbij past. Gebruik jouw jurk gewoon als basis.

Je kunt voor hiervoor terecht bij ons in Lommel. Ons brede assortiment beschikt over een collectie van 1000 jurken. Hier moet jouw jurk en de jurk voor de bruidsmeiden vast tussen zitten. Deze collectie beschikt over goedkope trouwjurken voor een zacht prijsje.

Tip 2: Houd rekening met het seizoen

Het seizoen bepaald voor een groot deel de kleding. Zo biedt de zomer mogelijkheden voor het dragen van korte jurken. De winter vraagt om warme en lange jurken.

Stel ook de jurk van de bruidsmeisjes af op het seizoen. Dat geld voor de lengte, de stijl en voor de kleuren.

Tip 3: Ga om de tafel

Jij maakt als bruid de meeste beslissingen. Ook over de jurk van de bruidsmeisjes. Beslis niet zonder overleg. Zorg er juist voor dat iedereen zich op haar gemak voelt bij de jurk. Dit kun je doen door om de tafel te gaan met elkaar. Zorg dat je in kaart hebt waar iedereen zich goed bij voelt. Bij iets korts, iets langs of bij een bepaalde kleur.

Zo heb je de grootste kans van slagen. Je zult zien dat iedereen straalt op de grote dag.

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00