Vier redenen waarom een trouwjurk niet duur hoeft te zijn

Heb je ‘ja’ gezegd tegen je partner? Dan staat jullie een prachtig moment te wachten; de bruiloft. Tijdens de bruiloft willen jullie ongetwijfeld beide netjes voor de dag komen. Je partner strak in een driedelig kostuum en jij in een prachtige jurk. Als je online op zoek naar een trouwjurk gaat, kom je al snel veel dure varianten tegen. Is het dan ook echt noodzakelijk om voor een dure trouwjurk te kiezen? Nee, zeker niet. Je kunt ook voor een goedkope trouwjurk kiezen. Er zijn zelfs vier redenen te bedenken waarom een trouwjurk helemaal niet duur hoeft te zijn.

Reden 1: je draagt de jurk maar één keer

Voor veel mensen is alleen dit al een goede reden om niet teveel geld aan een trouwjurk uit te geven. Op het moment dat de bruiloft achter de rug is, doe je immers niks meer met je trouwjurk. Is dat dan iets waar je een paar duizend euro aan uit hebt gegeven? Dat is wellicht zonde van je geld, niet waar? Uiteraard is dit aan jezelf om te bepalen, maar het is een feit dat je je trouwjurk (waarschijnlijk) maar één keer draagt.

Reden 2: goedkope trouwjurken zijn ook prachtig

Voor een fraaie trouwjurk hoef je niet per sé diep in de buidel te tasten. In onze webshop vind je namelijk meerdere goedkope trouwjurken die een prachtige uitstraling hebben. Zodra je deze jurk aantrekt, straal je van top tot teen. Die stelling durven wij wel aan te gaan!

Met andere woorden: een dure trouwjurk kopen is uiteraard ook mogelijk, maar qua uitstraling maakt het niet heel veel uit. Het belangrijkste verschil zit in de kleinste details, maar hoe belangrijk zijn die nou?

Reden 3: je kunt meerdere jurken dragen

Heb je gekozen voor een ceremonie en een receptie/feest? Dan is het interessant om voor twee goedkope jurken te kiezen. Voor het geld waar je normaal gesproken één jurk voor koopt, kun je nu maar liefst twee jurken kopen. De chique jurk draag je tijdens de ceremonie en de iets feestelijkere jurk draag je tijdens de receptie/het feest. En dat allemaal voor het bedrag waar je normaal gesproken slechts één trouwjurk voor zou hebben.

Reden 4: het aanbod wordt steeds uitgebreider

Voorheen was het zo dat de bruid jarenlang voor haar trouwjurk aan het sparen is. Dat is op dit moment echter anders. Aangezien de bruiloft al een dure aangelegenheid gaat worden, kiezen veel vrouwen voor een goedkopere jurk. Dat is óók mogelijk doordat het aanbod in de afgelopen jaren steeds uitgebreider geworden is. Meer en meer merken richten zich op de goedkopere trouwjurken, waardoor je meer en meer keuze hebt. Grote kans dat je de goedkope jurk van je dromen vindt! Een trouwjurk hoeft écht niet duur te zijn.

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00