Hoe bereid je je perfect voor op de grote dag?

Staat de grote dag voor jullie binnenkort op de planning? Voel je de spanning al een beetje in je buik opborrelen? En heb je ongelooflijk veel zin in je bruiloft? Dan ben je ongetwijfeld niet de enige. Je dierbaren en alle andere genodigden hebben ongetwijfeld ook veel zin in de bruiloft. Maar, hoe bereid je je perfect voor op de grote dag? Waar moet je rekening mee houden? En wat moet je vooral niet doen tijdens het voorbereiden van je huwelijk? Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet!

Tip 1: koop tijdig je trouwjurk

Iets wat je absoluut tijdig moet doen, is je trouwjurk kopen. De trouwjurk moet namelijk op maat gemaakt worden, waardoor je de trouwjurk niet direct mee kunt nemen. Als je drie dagen voor je bruiloft je trouwjurk uit gaat kiezen, ben je dus mogelijk al te laat.

Overigens is het niet meer nodig om in een dure trouwjurk te investeren. In ons aanbod vind je allerlei goedkope trouwjurken, waarmee je óók de show weet te stelen. Door voor zo’n trouwjurk te kiezen, bespaar je bovendien een hele hoop centjes.

Tip 2: hou de weersverwachtingen goed in de gaten

Het advies is om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Wordt er voor de mooiste dag van je leven veel regen voorspeld? Dan kun je mogelijk nog iets aan je locatie aanpassen. Als je bijvoorbeeld in een prachtige tuin gaat trouwen, kun je nog tijdig regelen dat men voor de zekerheid een partytent neerzet. In de druipende regen trouwen is uiteraard niet leuk, maar met een tent weet je het alsnog knus en gezellig te maken.

Tip 3: regel tijdig je haren en make-up

Op de grote dag straal je ongetwijfeld prachtig in je trouwjurk. Om er nóg mooier uit te zien, zou je ook je haren en make-up volledig naar wens moeten laten doen. Ook hierbij adviseren wij je om dit tijdig te doen. Mocht je door een professional je kapsel en make-up willen laten doen, moet je hier echt tijdig bij zijn. Mocht je onverhoopt te laat zijn, kun je wellicht geen kundig persoon meer vinden.

Tip 4: probeer goed te slapen

Op een trouwfoto staan met gigantische wallen? Dat wil uiteraard niemand. Het advies is daarom om de dagen voor de bruiloft echt goed proberen te slapen. Dit doe je bijvoorbeeld door je smartphone niet mee naar bed te nemen. Dit doe je door ver van tevoren al hetzelfde slaapritme aan te gaan houden. En dit doe je door overdag lekker in beweging te komen. Door in beweging te komen, val je ’s avonds namelijk sneller in slaap! Met deze tips bereid je je perfect voor op de grote dag.

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00