Trouwringen uitzoeken: Vier tips die daarbij helpen!

Is de voorbereiding van jullie bruiloft in volle gang? Veel bruidsparen genieten van deze periode en werken met plezier een to do list af. Misschien is jouw  goedkope trouwjurk al uitgekozen en is ook het trouwkostuum van jouw partner zo goed als samengesteld. Naast dat het kiezen van bruidskledij hoort bij de voorbereidingen, geldt dit net zo goed voor het uitzoeken van de trouwringen. In dit artikel delen wij vier tips die helpen bij het vinden van perfecte ringen.

Tip 1: Kies de juiste maat van de ringen

Heb jij sieraden of ringen in de kast liggen die te groot of te klein zijn? De kans is klein dat jij deze graag wil dragen en dat is ontzettend zonde. Vooral als het om een trouwring gaat. Het is voor zowel jou als voor jouw partner belangrijk dat de ringen over de juiste maat beschikken. Alleen zo worden deze met plezier en comfort gedragen. Een trouwring is tenslotte niet zomaar een sieraad. Deze heeft een prachtige betekenis.

Hoe je de juiste maat van de ringen kunt kiezen? Dat is niet moeilijk. Maak een afspraak bij de plaatselijke juwelier en ga veel passen.

Tip 2: Doe research van tevoren

Eenmaal zoekende naar de perfecte trouwringen, zul je erachter komen hoeveel keuze er is. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren, vormen en prijsklassen. Om keuzestress te voorkomen, raden wij jou aan om research te doen van tevoren.

Dit zou je online kunnen doen, in een fysieke winkel of via brochures. Zo komen jij en jouw partner erachter wat jullie mooi vinden en wat goed bij jullie beiden past. Het is tenslotte de bedoeling dat jullie de ringen over 20 jaar nog steeds mooi vinden.

Tip 3: Begin op tijd

Niets is stressvoller dan alles op het laatste moment regelen. Wanneer de grote dag dichter bij komt, wil je alles zo goed als geregeld hebben. Dit geldt vooral voor de trouwringen. Vaak heeft een juwelier tijd nodig om deze op maat te maken en te graveren. Begin daarom ruim op tijd met het uitzoeken van jullie sieraad.

Tip 4: Trouwringen afgezaagd? Kies voor iets anders

Al eeuwenlang worden huwelijken bezegeld met trouwringen. Hét symbool voor de liefde. Ringen zijn rond, waardoor er geen begin of eind is. Echter zou je een trouwring afgezaagd of ouderwets kunnen vinden. Met die mening is natuurlijk helemaal niets mis. Mocht jij deze gedachten delen, ga dan samen met jouw partner op zoek naar iets anders.

Een goede vervanger voor een trouwring zou een ketting, armband of zelfs een tatoeage kunnen zijn. Hoe het ook zij, trouwringen uitzoeken hoort een feestje te zijn. Maak er dus iets van!

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00