Wat is de perfecte trouwjurk voor een zomerse bruiloft?

Heb je met je toekomstig man besloten om in de zomer te gaan trouwen? Goede keuze. Een zomerse bruiloft is vrolijk, is – hopelijk – zonnig en biedt tal van mogelijkheden. Zo ben je in staat om op de mooiste buitenlocaties te trouwen. Heb je de perfecte trouwlocatie gevonden? Dan is het de hoogste tijd om je perfecte trouwjurk uit te gaan kiezen.

Voor het uitkiezen van je trouwjurk zit je bij ons sowieso goed. Alle jurken die wij aanbieden, zijn voordelig en zien er geweldig uit. Je profiteert van een prima prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor de bruiloftskosten in toom gehouden worden.

Maar, wat is nou de perfecte trouwjurk voor een zomerse bruiloft? De perfecte trouwjurk bestaat in ieder geval niet. Er zijn echter wel meerdere soorten trouwjurken die op een zomerse bruiloft perfect tot hun recht komen.

Een trouwjurk met veel kant

Kant staat niet alleen sexy, maar is ook lekker luchtig. Zeker als je midden in de zomer gaat trouwen, is een trouwjurk met veel kant dan ook een prima optie. Je hebt het tijdens de bruiloft niet overdreven warm, waardoor je nóg meer geniet van de mooiste dag van je leven. 

Spreekt een trouwjurk met veel kant je nu al aan? Het is goed om te weten dat je bij ons veel trouwjurken met veel kant aantreft. Wij bieden deze jurken in allerlei stijlen aan; je kunt dus altijd de perfecte trouwjurk met veel kant voor jezelf vinden.

Een trouwjurk met open schouders

Bij een traditionele trouwjurk zijn je schouders volledig bedekt. Maar, bij een zomerse bruiloft hoef je daar zeker niet voor te kiezen. Op een zomerse bruiloft is het juist fraai om voor een jurk met open schouders te kiezen. Dit staat zomers, is lekker luchtig en is bovenal erg fraai.

Spreekt dit je wel aan? Houd wel rekening met mogelijk iets minder weer. Zorg daarom voor een plan B; bijvoorbeeld iets dat je over je schouders heen aan kunt trekken en beeldig bij je goedkope trouwjurk staat. Het is uiteraard te hopen dat deze noodoplossing niet nodig is, maar neem altijd het zekere voor het onzekere.

Bohemian trouwjurk

Voor een zomerse bruiloft kun je ook kijken naar een bohemian trouwjuk. Dit is een jurk met een zwierige vorm van de rok, waarbij de rok tot aan de taille loopt. Deze vormgeving accentueert het vrouwelijke lichaam op de juiste plekken.

Bij een boho trouwjurk heb je de keus uit veel varianten. Je kunt kiezen voor lange mouwen, voor korte mouwen en voor verschillende kleuren. Met zo’n jurk steel je ongetwijfeld de show op je eigen bruiloft!

Korte trouwjurk

Durf je wel een gokje aan? Dan kun je ook voor een korte(re) trouwjurk kiezen. Dit staat sexy, staat stoer en past perfect bij het seizoen waarin je gaat trouwen.

Uiteraard moet je met een kort trouwjurk wel oppassen. Even op je bruiloft bukken is niet direct aan te raden. Mogelijk kun je voor de receptie/het feest na de ceremonie een andere jurk kopen. Doordat wij goedkope trouwjurken aanbieden, is de aanschaf van twee trouwjurken des te interessanter!

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00