Wat te doen ná jullie bruiloft?

Heb je recentelijk de mooiste dag van je leven gehad? Geweldig! Een bruiloft is het moment om de liefde te vieren, om het leven te vieren en om mooie herinneringen te maken. Deze herinneringen heb je uiteraard met je kersverse man of vrouw gemaakt, maar ook met andere genodigden. Grote kans dan ook dat je de dagen na je bruiloft alleen maar aan het genieten bent.

Na een bruiloft is het echter niet aan te raden om rustig achterover te leunen. Er zijn namelijk nog enkele zaken die je na de bruiloft moet regelen.

Facturen betalen

Dit is wellicht niet het leukste om te doen, maar je móet het wel doen. Je moet alle leveranciers en alle partijen voor hun diensten betalen. Let wel goed op of je niet al bepaalde bedragen vooruit hebt moeten betalen. Check daarom goed de facturen en maak de facturen zo snel mogelijk over. Je vindt het immers zelf ook prettig als je niet al te lang op je geld hoeft te wachten.

Bedankkaartje versturen

Dat alle genodigden op je bruiloft gekomen zijn, is uiteraard geen zekerheidje. Er kunnen altijd bepaalde zaken in de weg liggen. De mensen die op je bruiloft gekomen zijn, hebben ongetwijfeld een geweldige dag gehad. En jij hopelijk ook. Om je gasten voor deze geweldige dag te bedanken, is het advies om een bedankkaartje te versturen. Op dit kaartje kun je ook direct jullie beide (nieuwe) namen zetten.

Hang je trouwjurk netjes op

Een trouwjurk is een jurk die je maar één keer draagt. Toch is het erg leuk om in de komende jaren nog regelmatig naar je jurk te kijken. Zodra je naar je goedkope trouwjurk kijkt, dwalen je gedachten weer af naar jullie prachtige dag. Alleen al om die reden is het aan te raden om je trouwjurk netjes op te hangen.

Maar, er zijn meerdere redenen waarom dit aan te raden is. Zo is het wellicht leuk om over 10 jaar jullie trouwfoto na te maken. Om zo’n foto na te kunnen maken, hebben jullie uiteraard wel nog jullie trouwkosten nodig. Bewaar daarom je trouwjurk zo netjes mogelijk.

Foto’s delen

Ook is het aan te raden om alle gemaakte foto’s te delen. Je kunt bijvoorbeeld alle foto’s in een Google Drive map zetten, waarna je deze map met alle genodigden kunt delen. Ook is het mogelijk om foto’s op je social media kanalen te delen.

Weet je niet zo goed op welke manier je de foto’s het beste kunt delen? Dan is het aan te raden om in overleg te treden met je fotograaf. De fotograaf weet ongetwijfeld wat op dit gebied de beste en meest verstandige keuze is.

Genieten

Het is uiteraard ook de hoogste tijd om te genieten. Je geniet na van de prachtige dag, terwijl er mogelijk ook al een huwelijksreis op de planning staat. Geniet ultiem van deze reis, aangezien je zo’n reis waarschijnlijk maar één keer in je leven mee maakt. Grote kans dat je gedachten op vakantie snel afdwalen naar de Grote Dag.

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00