Trouwlocatie: Vijf romantische locaties om te trouwen

De bruiloft gaat hopelijk de mooiste dag van je leven worden. Een dag waarop je in de echt aan je partner verbonden wordt, waarop je prachtige herinneringen maakt en waarop je het leven viert. Om zoveel mogelijk van je bruiloft te genieten, moet alles in orde zijn. Dit varieert van de trouwkaartjes tot aan de goedkope trouwjurk en van de bruidstaart tot aan de trouwlocatie.

De trouwlocatie is voor veel stelletjes één van de grootste uitdagingen. Dit heeft te maken met het diverse aanbod, maar ook met de beperkte beschikbaarheid. Onderzoek laat bijvoorbeeld zien dat er in 2022% véél meer getrouwd wordt dan in 2021. Deze stijging houdt waarschijnlijk langere tijd aan, waardoor je echt tijdig een geschikte locatie moet boeken.

Maar, wat is nou een geschikte locatie voor je bruiloft? Dit is uiteraard van jullie persoonlijke voorkeuren afhankelijk. Op onderstaande locaties is het in ieder geval geweldig én romantisch om te trouwen.

Op een landgoed

Trouwen op een landgoed is geweldig, is indrukwekkend en biedt tal van mogelijkheden. Zo ben je in/bij een landgoed niet heel erg afhankelijk van het weer. Is het lekker weer? Dan kan de ceremonie buiten plaatsvinden. Als het iets minder weer is, kan de ceremonie ook binnen voltrokken worden. Feit is dat je ook nog eens uit meerdere landgoederen in ons land kunt kiezen. Dát stelt je in staat om het perfecte landgoed uit te kiezen.

Op een schip

Het is ook mogelijk om op een schip te trouwen. Er zijn in ons land speciale trouwschepen ontworpen, waarop het geweldig is om te trouwen. Je geniet hierbij van de aanwezigheid van de belangrijkste mensen in je leven én van privacy. Als je op dit schip over de Noordzee vaart, is er immers niemand die met jullie feestje mee kan kijken. Erg leuk en fijn!

In een kasteel

Trouwen in een kasteel is wellicht hetgeen waar je als klein kind van gedroomd hebt. Een kasteel heeft iets magisch, iets mythisch en is een lust voor het oog. Bijkomend voordeel is dat je in ons land uit meerdere kastelen kunt kiezen; grote kans dat je ook bij jou in de buurt in een fraai kasteel kunt trouwen.

Op het strand

Ben je gek op het buitenleven en ga je in de zomer trouwen? Dan is het wellicht een geweldig idee om op het strand te trouwen. Op het strand trouwen brengt een prachtige setting met zich mee, is onwijs romantisch en is een garantie voor een prachtig feest. Maar, op het strand moet je uiteraard ook met bepaalde aandachtspunten rekening houden. Wat doe je bijvoorbeeld als het slecht weer is?

In het buitenland trouwen

Tot slot is het ook geweldig én romantisch om in het buitenland te trouwen. Is er bijvoorbeeld een land waar jij en je partner heel graag naar toe gaan? of is er een bepaalde plek die voor jou en je partner heel belangrijk is? Het is een geweldige trouwlocatie om op die plek te trouwen!

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00