Het leukste feest ná de bruiloft organiseren? Dat doe je zo!

Een bruiloft is een dag waarop de liefde en het leven gevierd worden. Om het leven perfect te vieren, kies je er ongetwijfeld voor om het leukste feest na de bruiloft te geven.

Zo’n bruiloftsfeest is de perfecte gelegenheid om het leven te vieren, om lekker uit je dak te gaan én om een bruiloftsdans voor te schotelen aan je gasten. Hoe kun je nou zo’n feest het beste organiseren? De beste tip die wij je mee kunnen geven, is om tijdig met de organisatie te starten. Net zoals het organiseren van de bruiloft zelf kost het organiseren van een feest veel tijd.

Ga op zoek naar een geschikte locatie

Waar ga je trouwen? En is op die locatie ook nog een feestlocatie aanwezig? Als dat het geval is, kun je op één en dezelfde trouwen en feest vieren. Wel zo prettig, maar lang niet alle locaties lenen zich hier voor. Mogelijk moet je daarom op zoek naar een andere geschikte locatie voor het bruiloftsfeest.

Denk goed na over de genodigden

Wie zijn er allemaal welkom op jullie bruiloftsfeest? Zijn dit dezelfde mensen die overdag bij de ceremonie aanwezig zijn? Of kies je ervoor om twee aparte groepen uit te nodigen? Het leuke is dat je qua genodigden alle kansen op kunt.

Je kunt er voor kiezen om héél veel mensen uit te nodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Je kunt echter ook bewust voor een kleinere groep gaan. Met een kleinere groep is een feest een stuk gemoedelijker en mogelijk gezelliger. Dit is uiteraard iets waar jullie zelf goed over na moet denken.

Wat ga je aantrekken?

Een ander belangrijk aandachtspunt is de kleding die je draagt. Kies je ervoor om je goedkope trouwjurk aan te houden? Of kies je voor het feest ’s avonds voor een leuke casual jurk? Ook dit is een keuze die je volledig zelf moet maken.

Je bent ongetwijfeld erg zuinig op je trouwjurk. Het is daarom maar de vraag of het verstandig is om je kort trouwjurk óók ’s avonds te dragen. Maar, wij hebben een prima idee voor je: je koopt bij ons twee trouwjurken. De trouwjurken die wij aanbieden, zijn stuk voor stuk fraai én voordelig. De investering die je moet doen, valt hierdoor reuze mee. Ondertussen geniet je wel gedurende de dag van twee geweldige trouwjurken:

  • Trouwjurk 1: dit is de trouwjurk die je tijdens de ceremonie draagt. Deze jurk moet volledig naar je wens zijn en moet passen bij het trouwpak van je partner.
  • Trouwjurk 2: dit is de jurk die je ’s avonds tijdens het feest draagt. Deze jurk moet lekker zitten, moet comfortabel zijn en je moet in de jurk goed kunnen dansen.

Regel een fotograaf

Tot slot is het aan te raden om ook voor het feest een fotograaf te huren. De foto’s die op zo’n feest gemaakt worden, zijn onvergetelijk. En daarmee erg waardevol. Investeer daarom ook in een goede fotograaf voor in de avond!

Deel op social media

Gerelateerde blogartikelen

UNIEKE WEDDINGDEAL

Combiprijs =   € 1499,00